Sider

mandag 11. august 2008

Agurk i yoghurt - Laban Wou Khyar

Du trenger:
  • 1 stor slangeagurk
  • 2 glass yoghurt naturell eller kesam
  • 1 tesje salt
  • 1 spisesje tørket mynte
  • 1 hvitløkkløft

Slik gjør du:

  • Knus hvitløken og bland i salt
  • Del agurken i fire på langs, og skjer skiver
  • Tilsett yoghurt (kesam) og strø over mynte
  • Bland det hele godt

Server i fire posjonsskåler eller i en stor bolle. Legg på noen blader av frisk mynte på toppen hvis du har.



2 kommentarer:

Line M. H. Dammyr sa...

Dette ser kjempegodt ut !
Jeg skal prøve oppskriften en dag :-)

Klem, Line

SNEFRID sa...

Hei Line!

Kokk i vei. Garanterer en frisk og velsmakende opplevelse - og så er den rørt sammen på et blunk... Tilbehøret kan du servere til all slags retter. Bruker du mager kesam , kan du dessuten glemme kaloriene. Lykke til og nam, nam...

STOR klem fra meg